Events & Trainingen

vorige

10-10-2022

Theranaka African Wood Massage

De African Wood Massage van Theranaka is een signature behandeling met speciale grepen en massages. Door de heerlijk geurende producten en de houten dumbbels zet jij optimaal beleving in voor jouw klant. Op deze praktijkdag leer je de essentie van de African wood massage en de toepassing van de unieke massagegrepen. De massages zullen op deze dag op elkaar uitgevoerd worden waardoor je deze massage zelf ook kunt ervaren!

Tijd:

Locatie: Studio &N (Beverwijk)

Gratis

Aanmelden

19-10-2022

Optiphi Peel Training

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw salon? Dan is het geven van Peelings een must. In deze leerzame praktijkdag maak je kennis met de verschillende peels van Optiphi die effectieve, doelgerichte zuren en werkzame stoffen bevatten. Je leert wanneer en hoe je de verschillende peels in kunt zetten en oefent gelijk met het uitvoeren van de behandelingen. Ook komt de nieuwste innovatieve Retinol peeling van Optipho aan bod die absoluut een prachtige toevoeging gaat worden in jouw salon!

Tijd:

Locatie: Studio &N (Beverwijk)

Aanmelden

14-11-2022

Optiphi Nano & Microneedling Training

De nano techniek en microneedling techniek zijn echt een toevoeging in jouw bestaande huidverbeterende behandelingen. Je leert in deze praktijk dag om zelfverzekerd deze technieken uit te oefenen om de mooiste actieve werkstoffen en speciaal ontwikkelde serums in te sluizen in de huid via nano of microkanalen. Deze geconcentreerde serums van optiphi of ampullen van Kalahari maken het verschil om nog betere resultaten uit jouw behandelingen te halen.

Tijd:

Locatie: Studio &N (Beverwijk)

Gratis

Aanmelden

14-11-2022

Theranka Ginger & Lavender Poultice Body Massage

De ginger en lavendel poultice body massage is een van top tot teen diep ontspannende ervaring die is ontworpen om de spieren beter te laten herstellen en het immuumsysteem te boosten waarbij tegelijkertijd de huid intens gevoed wordt. Het is een zintuigelijke ervaring met heerlijke geuren van lavendel en gember die je klant zullen uitnodigen om te ontsnappen aan het dagelijkse drukke leven.

Tijd:

Locatie: Studio &N (Beverwijk)

Gratis

Aanmelden

21-11-2022

Theranaka Body Wraps

Wil jij leren hoe je een bodywrap lichaamsbehandeling kunt toepassen als losse behandeling of als toevoeging tijdens het geven van een gezichtsbehandeling? Met de verschillende bodywraps van Theranaka stem je een volledig gepersonaliseerde bodywrap af op jouw klant. Ga je voor een detoxifying mud wrap die helpt bij het verwijderen van onzuiverheden en gifstoffen of een muscle release mud wrap die spier- en gewrichtsspanning en pijn verlicht? Dit is slechts een kleine selectie van prachtige belevingen en rituelen die aan bod zullen komen tijdens deze workshop.

Tijd:

Locatie: Studio &N (Beverwijk)

Gratis

Aanmelden