BRANDSTORY THOCLOR

De Thoclor Labs Skin, bestaat uit twee uitzonderlijke huidproducten op basis van het immuunmolecul HOCL. Ze zijn bij uitstek geschikt als ondersteuning na een intensieve behandeling én dragen bij aan de verjonging van de huid.

De producten hebben krachtige desinfecterende eigenschappen. Het is aangetoond dat HOCL bijvoorbeeld 80 – 100 keer effectiever is tegen virussen dan bleek (clorine1) én het is volledig natuurlijk en veilig. Dit maakt de Thoclor Labs Skin series ‘one of a kind’, met werkelijk wonderlijke resultaten.

BIOTECHNOLOGIE

HYPOCHLOROUS ACID

GEPATENTEERDE METHODE

MULTI- FUNCTIONEEL PRODUCT

BIOTECHNOLOGIE

Thoclor Labs specialiseert zich in de biotechnologie en combineert de kracht van de medische wetenschap met de wonderen van de natuur. Uitvoerig onderzoek heeft geleid tot unieke nieuwe huidproducten die genezen en verjongen.

HYPOCHLOROUS ACID

Normaliter wordt HOCL in het lichaam aangemaakt, als onderdeel van het immuunsysteem, door middel van een enzymatisch proces door witte bloedlichaampjes. Thoclor Labs heeft dit proces weten ‘na te bootsen.’

GEPATENTEERDE METHODE

Thoclor Labs bezit patent op de productie van een 100% stabiele en zuivere HOCL
immuunoplossing. De unieke vervaardigingsmethode van Thoclor Labs levert een hoge kwaliteit en concentratie van dit (natuurlijke) molecuul.

MULTI- FUNCTIONEEL PRODUCT

De Thoclor producten zijn multi-functioneel: ze vertragen huidveroudering,
versnellen wondgenezing, reduceren complicaties en voorkomen contra-indicaties.
Ze werken doeltreffend en zowel preventief als huid herstellend.

Thoclor, een krachtige keuze

Kiezen voor Thoclor betekent tegelijkertijd ‘Ja! zeggen’ tegen groei, financieel succes en nieuwe mogelijkheden. Een keuze voor Thoclor in jouw salon is namelijk ingebed in de persoonlijke begeleiding van House of African Beauty. Dit betekent ondersteuning in brede zin: trainingen, workshops en brand new marketing materiaal. Ondernemerschap en ontwikkeling zijn belangrijke onderdelen van deze samenwerking. Thoclor en House of African Beauty verrijken niet alleen jouw salon, maar ook jou als ondernemer.

Assortiment

Thoclor heeft twee producten ontwikkeld op basis van het immuunmolecuul HOCL:
de ‘GF1 Aftercare’ (Nazorg / Huidherstel) en de ‘GF2 2 Rejuvenation’ (HuidVerjonging).

Bekijk het assortiment

Reviews

Ondernemers die met House of African Beauty in zee gaan, zien hun omzet stijgen en ervaren een boost. Er staan niet alleen nieuwe producten in de salon, er waait ook een nieuwe wind.

Wij werken met huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten samen in de praktijk. Kalahari betekend voor ons dat wij zowel therapeutisch als cosmetisch huidverbetering kunnen geven en garanderen in de praktijk. Producten doen wat ze beloven. Cliënten reageren enthousiast en dat zijn wij ook

Dit is een tweede review

Thoclor-depositaire worden?

Nieuwsgierig geworden? Herken jij je in de kernwaarden van Thoclor? Wil jij jouw salon én omzet een boost geven? En wil je gebruik maken van de groeimogelijkheden die House of African Beauty ondernemers biedt? Let’s meet! Wij komen graag je salon bezoeken voor een persoonlijke kennismaking en demo-behandeling.