OVER OPTIPHI

Optiphi, een werkelijke huidverjongingsproduct, is ontstaan uit diverse onderzoeken binnen de wondgenezingsindustrie (Medika SA) aan de hand van een project die 3 jaar heeft geduurd waarbij de vraag “ wat zou het meest ideale product zijn om te gebruiken op je huid?” centraal stond.

De Optiphi serie is ontwikkeld op basis van een multidisciplinaire ervaring van de verschillende vooraanstaande bedrijven zoals bedrijven in de tandheelkunde, cardiologie en dermatologie. Dankzij de expertise binnen deze diverse biomedische achtergronden zijn we in staat om de allerbeste producten te formuleren en in een concept te plaatsen. De expertise binnen Optiphi bestaat uit vergaande ervaringen van biochemici, chemici, genetica specialisten en plastische chirurgen.

Als merk streven we ernaar onze onderzoek en ontwikkeling te verbreden en de nieuwe trends binnen de huidverbetering en huidverjonging te implementeren binnen de nieuwe formules.

Doel: een voetspoor achterlaten binnen de internationale markt en continue ontwikkeling van onze professionele behandelingen & huidverzorging series waarbij de focus op innovatie en nieuwe technologieën centraal staat. Het doel hierbij is:

  • huidveroudering bestrijden
  • huidveroudering tegen gaan (anti ageing)
  • de algehele verjonging van de huid stimuleren

Missie & Doel

Optiphi heeft als missie om de trendsetter binnen de industrie te zijn door de allernieuwste ontwikkelingen door te voeren in de formules en de cosmeceutical markt te verbreden met kennis en ontwikkeling.

De doelen van optiphi zijn:

  • huidveroudering bestrijden
  • huidveroudering tegen gaan (anti ageing)
  • de algehele verjonging van de huid stimuleren

 

 

Het merk Optiphi

Balans tussen de actieve werkstoffen:

Het uitzoeken van de meest ideale werkstof begint bij Optiphi met een grondige studie binnen de literatuur en de verschenen publicaties. Ook worden hierbij klinische tests uitgevoerd en daarmee alle negatieve bijverschijnselen uitgesloten. Alle actieve werkstoffen moeten goed gecombineerd kunnen worden met de bestaande werkstoffen om zodoende hun steentje bij te dragen aan onze missie, namelijk: het verbeteren van de jeugdigheid van de huid. Heel nauwkeurig wordt de vereiste dosering van desbetreffende werkstof bepaald. Sommige producten bevatten eveneens retinol waarvan is bewezen dat het reeds aanwezige zonbeschadiging kan herstellen en verdere cel beschadiging kan voorkomen. Optiphi heeft een geavanceerd systeem in huis waarmee de effecten van werkstoffen op cellulair niveau kan worden onderzocht.

 

 

Overzichtelijke huidverzorging

Door onderscheid tussen de diverse lijnen is optiphi® in staat te voldoen aan de behoeften van de moderne consument. optiphi® staat voor:

  • snel en makkelijk in gebruik
  • kostentechnisch aantrekkelijk
  • resultaat georiënteerd
  • kan worden gecombineerd met alle andere producten of merken

Featured Optiphi Products