BRANDSTORY OPTIPHI

Optiphi is een Zuid-Afrikaanse cosmeceutical met advanced delivery systemen en hoge percentages werkzame ingrediënten. De producten van deze Zuid-Afrikaanse marktleider zijn ontstaan uit diverse onderzoeken binnen de wondgenezingsindustrie (Medika SA), aan de hand van een drie jaar durend project met als centrale vraag:

“Wat zou het meest ideale product zijn voor de huid?”

Een brede serie producten is ontwikkeld, op basis van de multidisciplinaire ervaring van experts in tandheelkunde, cardiologie en dermatologie. Dankzij de expertise uit deze verschillende biomedische achtergronden is Optiphi voortdurend in staat om de allerbeste huid herstellende producten te creëren. Deze marktleider werkt samen met (bio)chemici, genetica specialisten en plastische chirurgen. Dit maakt het een hele sterke speler in het veld, met ruime achtergrondkennis, die geen concessies doet op de kwaliteit én de uitstraling van producten. Een lijn met klasse dus.

Lees meer

MODERNE CONSUMENT

OP CELLULAIR NIVEAU

WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK

CONTINUE INNOVATIE

MODERNE CONSUMENT

Producten van Optiphi zijn snel en makkelijk in gebruik, aantrekkelijk om te zien én garanderen resultaat. Door het onderscheid in de diverse lijnen / behandelingen en prijsranges, wordt een divers clientèle in behoefte voorzien.

OP CELLULAIR NIVEAU

Optiphi focust zich op de cel en creëert huidverbetering op basis van de meest optimale concentraties werkstoffen, samen met celtherapie. Men duikt in feite ín de (huishouding van de) cel, om tot ideale huidcondities te komen.

WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK

Het onderzoeken van de meest ideale werkstof begint bij Optiphi met een grondige literatuurstudie van wetenschappelijk publicaties. Daarnaast worden er ook klinische
tests uitgevoerd om eventuele bijverschijnselen uit te sluiten.

CONTINUE INNOVATIE

Optiphi streeft ernaar een voetspoor binnen de internationale markt achter te laten, door zich continu te ontwikkelen in professionele behandelingen en nieuwe technologieën op het gebied van huidverbetering en -verjonging.

Optiphi, een krachtige keuze

Kiezen voor Optiphi betekent tegelijkertijd ‘Ja! zeggen’ tegen groei, financieel succes en nieuwe mogelijkheden. Een keuze voor Optiphi in jouw salon is namelijk ingebed in de persoonlijke begeleiding van House of African Beauty. Dit betekent ondersteuning in brede zin: trainingen, workshops en brand new marketing materiaal. Ondernemerschap en ontwikkeling zijn belangrijke onderdelen van deze samenwerking. Optiphi en House of African Beauty verrijken niet alleen jouw salon, maar ook jou als ondernemer.

Lees meer

Assortiment

Optiphi biedt een ruim assortiment aan producten en behandelingen. Een breed scala aan huidtypen en cliënten kan op die manier in behoefte verzien worden. Als merk is Optiphi steeds in ontwikkeling en streeft het ernaar nieuwe trends binnen de huidverbetering en huidverjonging te implementeren in nieuwe formules. De producten van Optiphi stimuleren de ‘homeostase’ (houden de interne huishouding van de huid in balans.) Dit merk werkt met de beste, grondig onderzochte actieve ingrediënten, die in de juiste, nauwkeurig bepaalde concentraties in synergie met elkaar werken voor verschillende doeleinden.

Bekijk het assortiment

Reviews

Ondernemers die met House of African Beauty in zee gaan, zien hun omzet stijgen en ervaren een boost. Er staan niet alleen nieuwe producten in de salon, er waait ook een nieuwe wind.

In mijn salon ontvang ik veel klanten die komen voor resultaat, huidverbetering en verjonging. Ik heb met verschillende grote merken gewerkt maar nog nooit zoveel resultaat weten te bereiken als met Optiphi.

Ik heb lang gezocht want er is veel op de markt maar Optiphi maakt echt het verschil. Mijn klanten zijn razend enthousiast en ik en mijn team ook.

Optiphi salon worden?

Nieuwsgierig geworden? Herken jij je in de kernwaarden van Optiphi? Wil jij jouw salon én omzet een boost geven? En wil je gebruik maken van de groeimogelijkheden die House of African Beauty ondernemers biedt? Let’s meet! Wij komen graag je salon bezoeken voor een persoonlijke kennismaking en demo-behandeling