Laden Evenementen

09-11-2024

Franck Global Event – Zaterdag

Datum: 09-11-2024

Tijd:

Locatie: Van der Valk Zaltbommel

Kosten: €90.75

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Frank Global Event Zaterdag
90.75
Onbeperkt

Exclusief voor de Skincare Professionals,

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Carina Franck opnieuw naar Nederland komt voor een exclusief workshop weekend: het Franck Global Event! Dit is dé gelegenheid om je kennis en vaardigheden op het gebied van skincare naar een hoger niveau te tillen.

Tijdens dit inspirerende weekend deelt Carina Franck de nieuwste ontwikkelingen en innovaties van haar gerenommeerde merken. Dit is niet alleen een kans om je expertise te vergroten, maar ook om deel te nemen aan praktijkdemonstraties en waardevolle promoties te ontdekken die je niet wilt missen.

Wat kun je verwachten van het Franck Global Event?

  • In-depth Skincare Kennis: Ontdek de nieuwste trends en technieken in de skincare wereld, rechtstreeks van de expert zelf.
  • Exclusieve Promoties: Profiteer van speciale aanbiedingen en promoties die uitsluitend tijdens dit weekend beschikbaar zijn.
  • Praktijkdemonstraties: Zie de producten in actie tijdens live demonstraties en leer hoe je ze optimaal kunt toepassen in je eigen praktijk.
  • Netwerken en Sparren: Ontmoet collega’s je collega’s, deel ervaringen, en bouw waardevolle connecties op in een inspirerende omgeving.

Of je nu een ervaren professional bent of net begint, dit weekend biedt voor iedereen iets unieks. Mis deze kans niet om jezelf en je praktijk te laten groeien met de nieuwste kennis en inzichten van Carina Franck.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op het Franck Global Event!