Over ons

House of African Beauty wordt gerund door Petra van Iterson en Jordy de Groot. Moeder en zoon, twee gepassioneerde ondernemers met een gedeelde passie voor Afrika. Samen hebben zij het vuur van Zuid-Afrika gevoeld en de drive om deze cultuur en haar krachtige cosmetica door te geven aan schoonheidssalons in de Benelux. Bij het bieden van kwalitatief hoogstaande huidproducten hebben Petra en Jordy een visie: “Naast onze commerciële skills werken wij vanuit ons hart en geloven wij in een maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen.“

Afrika

De kleurrijke cultuur, de oogverblindende schoonheid van de natuur en de warmte van de mensen. House Of African Beauty heeft zich verbonden met dát wat Afrika zo mooi en waardevol maakt. Afrika kent de hoogste medicinale plantdichtheid ter wereld! De wetenschappelijke kennis van huidverbeterende ingrediënten en producten is nergens zo groot als in Afrika. Dit zie je terug in de indrukwekkende producten die hier vandaan komen. Geboren uit de natuur, met veel zorg samengesteld en bereid. Met eerbied voor het landschap, milieu en Moeder Aarde. Dit is wat we in Afrika voelen en wat we graag delen met onze partners hier in Nederland, België en Luxemburg.

Eigen ervaring

Tijdens een privé-reis door Zuid-Afrika ontving Petra een schoonheidsbehandeling die veel indruk maakte. “Ik voelde me krachtig en opgeladen. Mijn huid zag er gewéldig uit. Ik wilde weten wat dát was.” Dit bleken de producten van Kalahari Lifestyle, in combinatie met hun behandelingswijze: warm, met aandacht en een geweldige geur sensatie. Dit wakkerde onmiddellijk mijn interesse aan. Niet lang daarna zat Petra opnieuw in het vliegtuig om de founder van Kalahari Lifestyle te ontmoeten. Dat klikte. “Ik ben me ook in andere marktleiders in Zuid-Afrikaanse schoonheidsproducten gaan verdiepen en heb House of African Beauty opgericht.” Al snel voegde Jordy zich bij het bedrijf. Ook hij ging naar Afrika, vóelde de bijzondere kracht en cultuur en was ‘hooked’.”

Sindsdien runnen Petra en Jordy House of African Beauty samen, mét een dynamisch team. Hun persoonlijke kwaliteiten houden elkaar perfect in balans, als ‘yin – yang’. Dit maakt hen sterk, flexibel en allround.

Zuid Afrikanen zeggen ‘Sawubona’, wat betekent: ik zie jou, je bent belangrijk en ik waardeer jou. Dit voel je terug in de manier waarop ze je behandelen.

Verbinding

De connectie met de mensen, waarmee we werken, vinden we heel belangrijk. Leveranciers, collega’s, salonhouders…de hele cirkel. Het verder uitbouwen van een krachtige community, die elkaar support, is een van onze kerndoelen. We beschouwen de hartelijke verbindingen tussen mensen van grotere waarde dan het soms kille spel van kopen en verkopen. Dat is dan ook waar we voor staan: Het creëren van een community, waarin vertrouwen, passie en ambitie de boventoon voeren. Met elkaar verbonden door de kwaliteit en duurzaamheid van de Afrikaanse producten waarmee we allen (samen)werken.

Hoe word ik een Kalahari-depositaire?

Nieuwsgierig geworden? Herken jij je in de kernwaarden
van Kalahari? Zie jij dit merk voor je in jouw salon?
Let’s meet! Wij komen graag jouw salon bezoeken voor een persoonlijke kennismaking en demo-behandeling.