BRANDSTORY VAN KALAHARI

Kalahari Lifestyle, het merk dat je niet alleen kwaliteit laat zíen, maar ook voelen. Het garandeert revolutionaire, zichtbaar huidverbetering én een unieke Afrika beleving.

Deze bijzondere phytoceutical skincare-range heeft haar oorsprong in de Afrikaanse Kalahari-woestijn. Oprichter en CEO, Carina Franck, groeide hier op en leerde ‘the ancient desert secrets‘. Dit gaf haar veel kennis en een krachtige kijk op het leven. Uit deze kennis, haar liefde voor de natuur én een sterke wens om dit te delen, heeft Carina het merk Kalahari opgericht.

Lees meer

PHYTOCEUTICAL SKINCARE

RESULTAAT-
GERICHT

INTEGRITEIT &
DUURZAAMHEID

ONZE
MISSIE

De Kalahari- range is een mix van superieure botanische en allernieuwste wetenschappelijk bewezen ingrediënten. De producten hebben daarnaast een luxe, stijlvolle en warme uitstraling.

Naast een fijne behandeling moeten beautyproducten doen wat ze zeggen: wérken. En dat doen de producten uit het Kalahari assortiment, stuk voor stuk. Zichtbaar resultaat is essentieel.

Grote zorg gaat gepaard bij de selectie van ingrediënten van superieure kwaliteit en alleen de zuiverste natuurlijke plantaardige oliën en duurzame bronnen worden gebruikt.

Kalahari Lifestyle heeft als missie
om zichtbare huidverbetering te bieden, door middel van betaalbare producten voor álle vrouwen die het beste willen voor hun huid.

Kalahari, een krachtige keuze

Kiezen voor Kalahari betekent tegelijkertijd ‘Ja! zeggen’ tegen groei, financieel succes en nieuwe mogelijkheden. Een keuze voor Kalahari in jouw salon is namelijk ingebed in de persoonlijke begeleiding van House of African Beauty. Dit betekent ondersteuning in brede zin: trainingen, workshops en brand new marketing materiaal. Ondernemerschap en ontwikkeling zijn belangrijke onderdelen van deze samenwerking. Kalahari en House of African Beauty verrijken niet alleen jouw salon, maar ook jou als ondernemer.

Lees meer

Assortiment

In elk Kalahari product is de eenvoudige goedheid van de natuur vastgelegd, doordat er alleen van natuurlijke geoogste botanische ingrediënten gebruik wordt gemaakt. Superieure plantaardige oliën en fyto-effectieve extracten worden samengebracht tot kwalitatieve huidverzorgingsproducten die de huid voeden en herstellen.

Bekijk het assortiment

Reviews

Ondernemers die met House of African Beauty in zee gaan, zien vaak al snel hun omzet stijgen en ervaren een boost. Er staan niet alleen nieuwe producten in de salon, er waait ook een nieuwe wind.

Wij werken met huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten samen in de praktijk. Kalahari betekent voor ons dat wij zowel therapeutisch als cosmetisch huidverbetering kunnen geven en garanderen in de praktijk. Producten doen wat ze beloven. Cliënten reageren enthousiast en dat zijn wij ook.

KALAHARI-DEPOSITAIRE WORDEN?

Nieuwsgierig geworden? Herken jij je in de kernwaarden van Kalahari? Wil jij jouw salon én omzet een boost geven? En wil je gebruik maken van de groeimogelijkheden die House of African Beauty ondernemers biedt? Let’s meet! Wij komen graag je salon bezoeken voor een persoonlijke intakegesprek en demo-behandeling.