BRANDSTORY VAN THERANAKA

TheraNaka is een prachtig Zuid Afrikaans merk, dat krachtige huidproducten creëert uit natuurlijke ingrediënten, ze toepast in luxe holistische (lichaams)behandelingen en verpakt in ‘Ubuntu natural’ en fair trade materiaal.

Wat TheraNaka onderscheidt van andere marktleiders is de holistische visie die dit merk heeft op schoonheid en de mens. Naast skin care worden in haar wellness-behandelingen namelijk ook de rest van het lichaam én de geest betrokken. Een behandeling dient niet alleen huidverjonging te brengen, maar ook diepe ontspanning. TheraNaka produceert met veel respect voor Moeder Aarde en haar eco-systemen. De helende werking van inheemse Afrikaanse planten en de (natuur)wijsheden van Afrikaanse stammen worden op unieke wijze in hoogwaardige huidproducten en -behandelingen vertaald. 

PLANTAARDIGE INGREDIËNTEN

HOLISTISCHE SALONBEHANDLINGEN

BEST NATURAL SKINCARE BRAND 2021

HOGE PRODUCTINTEGRITEIT

TheraNaka’s innovatieve en betoverende behandelingen hebben een impact op lichaam en geest. TheraNaka biedt een integrale aanpak voor het gehele lichaam en gezicht die huid verjongend werkt én ontspanning geeft.

De producten en luxe wellness behandelingen van TheraNaka zijn ontwikkeld op basis van Afrikaanse rituelen en symbolen. Opgebouwd uit verfijnde stappen, waarin de (natuur)wijsheid van inheemse stammen vervlochten is.

Natuurvriendelijk en fair trade kunnen produceren zijn belangrijke voorwaarde.  TheraNaka gelooft in ‘groene’ leveranciers, ingrediënten en grondstoffen én in het delen van succes met de minder bedeelden in Afrika. 

TheraNaka maakt gebruik van medicinale plantenextracten en essentiële oliën die op een organische, natuurlijke manier groeien in Afrika. De juiste combinaties van deze plantenextracten leiden tot snel waarneembare resultaten.

TheraNaka, een krachtige keuze

Kiezen voor TheraNaka betekent tegelijkertijd ‘Ja! zeggen’ tegen groei, financieel succes en nieuwe mogelijkheden. Een keuze voor TheraNaka in jouw salon is namelijk ingebed in de persoonlijke begeleiding van House of African Beauty. Dit betekent ondersteuning in brede zin: trainingen, workshops en brand new marketing materiaal. Ondernemerschap en ontwikkeling zijn belangrijke onderdelen van deze samenwerking. TheraNaka en House of African Beauty verrijken niet alleen jouw salon, maar ook jou als ondernemer.

Lees meer

Assortiment

TheraNaka gebruikt enkel natuurlijke ingrediënten. Haar producten hebben helende en kalmerende eigenschappen en bevatten geen schadelijke alcoholsoorten, toegevoegde geurstoffen, kleurstoffen, petroleum of minerale oliën. De botanische bestanddelen waar de producten uit zijn samengesteld worden in de vrije natuur gekweekt en bevatten geen synthetische pesticiden of hormonen. De werkzame stoffen zijn gecertificeerd als organisch. Zij worden in specifieke concentraties en combinaties toegepast voor de doeltreffendste resultaten.

Bekijk het assortiment

Reviews

Ondernemers die met House of African Beauty in zee gaan, zien hun omzet stijgen en ervaren een boost. Er staan niet alleen nieuwe producten in de salon, er waait ook een nieuwe wind.

Wij werken met huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten samen in de praktijk. Kalahari betekend voor ons dat wij zowel therapeutisch als cosmetisch huidverbetering kunnen geven en garanderen in de praktijk. Producten doen wat ze beloven. Cliënten reageren enthousiast en dat zijn wij ook

Dit is een tweede review

Theranaka-depositaire worden?

Nieuwsgierig geworden? Herken jij je in de kernwaarden van Theranaka? Wil jij jouw salon én omzet een boost geven? En wil je gebruik maken van de groeimogelijkheden die House of African Beauty ondernemers biedt? Let’s meet! Wij komen graag je salon bezoeken voor een persoonlijke kennismaking en demo-behandeling.