Nanoneedling: de nieuwe trend

Na microneedling dient de allernieuwste beautytrend zich aan. Nanoneedling is de opvolger. Met deze behandeling kunnen schoonheidsspecialisten zonder medische ingrepen de huid verjongen. Wat is nanoneedling precies en wat is het verschil met microneedling? We leggen het je uit.

Microneedling kennen we al een tijdje. Hierbij doorboort de schoonheidsspecialist met fijne naaldjes de huid, zodat werkstoffen uit de serums in de diepere dermis terechtkomen en daar hun werk kunnen doen. Deze behandeling voert de beautyprofessional uit bij diepe lijntjes, grote acnelittekens of donkere hyperpigmentatie.

Nanoneedling

Een soortgelijke behandeling is nanoneedling. Maar deze behandeling is minder ingrijpend dan microneedling. Dit komt doordat de naald minder diep de huid ingaat. Hierbij doorboort de schoonheidsspecialist met nanonaaldjes alleen de eerste laag van de huid. Deze behandeling voert ze uit om fijne lijntjes en hyperpigmentatie te verminderen.
Deze behandelijk noemen we ook wel nanodermabrasie. Deze behandeling stimuleert de productie van collageen in de huid door actieve ingrediënten uit de speciaal ontwikkelde serums in te brengen via minuscule nanokanalen. Deze geconcentreerde serums maken het verschil. Met nanoneedling wordt 97 procent absorptie van de gebruikte producten mogelijk.

Piramidevormig

De nanokop van de pen bestaat uit piramidevormige naaldjes, deze doorboren alleen de eerste laag van de huid. Hierdoor kun je deze behandeling het gehele jaar door geven, ook in de zomer!

Huidstructuur verbetering bij nanoneedling

Met nanoneedling verbeter je de huidstructuur van de huid, verminder je fijne lijntjes en pigmentvlekken en krijgt het gelaat een stralende glow. Welke klant wil dit nou niet? Ook kun je de oog- en lipzones behandelen met nanoneedling. Dit maakt dat de nanoneedling-behandeling een veelzijdige aanvulling in jouw salon is.
  

Wil jij ook graag nanoneedling in jouw salon aanbieden? Neem dan contact op met eigenaar Petra van Iterson van groothandel House of African Beauty. Haar nummer is 085 876 94 80.
Of wil je een cursus over nanoneedling volgen? Kijk dan op ons trainingsoverzicht.
https://houseofafricanbeauty.com/events-trainingen/

Hieronder vind je enkele producten die tijdens de behandeling gebruikt worden. Op onze website kun er wat meer informatie over vinden. 


Complete Foaming Wash van Optiphi 


Exfoliating Facial Cream van Optiphi 


Repl. Vitamin & Mineral Mask van Optiphi 


Anti-aging Illuminating Mask van Optiphi 


Briljant & Bright polish van Optiphi 


Exfoliating Concentrate van Optiphi 


Hydrate and Repair Serum van Optiphi 


Firming Peptides Serum van Optiphi 


Radiance Boost Serum van Optiphi 


Hydrate and Repair Moisturizer van Optiphi 


Firming Peptides Moisturizer van Optiphi 


Multi-Functional Serum van Optiphi 


Multi-Peptides Serum van Optiphi