Depositaire worden

Onze missie

Kalahari Lifestyle heeft als missie om bij iedere behandeling een zichtbare huidverbetering te geven aan de klant zonder concessies. Ieder retailproduct moet doen wat het belooft en betaalbaar zijn voor alle vrouwen die het beste willen voor hun huid.

Onze kernwaarden

  • Eerlijk zijn over de resultaten die we kunnen behalen met onze behandelingen.
  • Klaar staan voor onze klanten op alle gebieden, maar voorop staat de toepassing van onze producten op een verantwoorde wijze.
  • Denken in termen van kennisverbreding en verdieping, het product is één, het resultaat wordt slechts bereikt bij een juiste toepassing.
  • Het creëren van een community waarin alle partijen overtuigd zijn van de kwaliteit, duurzaamheid en werkzaamheid.

Herken jij je in deze woorden? Dan past ons merk mogelijk bij jouw salon. Er is maar één manier om uit te vinden of dit zo is. Laten we in gesprek komen.

Salonbezoek

Wij komen graag je salon bezoeken om persoonlijk kennis te maken. Zo geven wij je de gelegenheid om kennis te maken met onze producten, ze te ruiken, voelen en vooral zelf te ervaren door een demobehandeling aan te bieden in uw eigen salon.

Startpakket

Bij Kalahari hoef je niet direct te starten met een hoge startorder. Als jij bij ons past dan kun je beginnen met een basis startpakket. Wij bieden zowel de startende als ervaren salon de gelegenheid om te kunnen groeien met ons merk.

 

Workshops

Werken met een nieuw merk en producten vereist kennis. Het is niet moeilijk om aan te leren. De Kalahari-behandelingen staan overzichtelijk en stap voor stap uitgelegd in onze behandelgids. Tevens is er ook van iedere behandeling een instructiefilmpje aanwezig. Al onze trainingen zijn gratis. Wij investeren graag in de toekomst van onze depositaires, waarmee de kwaliteit van de Kalahari-behandelingen gewaarborgd blijft.

Ook geven wij brand-introductie workshops en praktijktrainingen. Zo ontdek je de wereld van Kalahari. Wij nemen je graag mee op dit avontuur. De mogelijkheden met Kalahari zijn zo divers dat wij dit graag met u delen.

Persoonlijke begeleiding

Onze ondersteuning gaat ver. Je mag rekenen op een goede en persoonlijke begeleiding. Niet alleen wat betreft onze producten en behandelingen. We gaan verder, zo geven wij adviezen over:

  • websites
  • logo’s
  • socialmedia-activiteiten
  • inrichting van je salon
  • marketing etc.

Een persoonlijke coach maakt een plan van aanpak met je en staat je bij met haar kennis.

Laten we een afspraak maken, mijn naam is Petra van Iterson (founder of House of African Beauty). Mijn telefoonnummer: +31(0)6 42 79 35 58

Of schrijf een kort berichtje met jouw vraag naar: [email protected]

Ancient desert secrets