Huidverbetering en wellness in een merk

Een nieuwe trend is zichtbaar in de beauty branche. Consumenten zoeken niet alleen een salon waar ze een hoog niveau van huidverbetering en advies over gezond leven vinden, maar ze willen daarnaast ook ontspannen tijdens de behandeling. 

Vaak maken merken een keuze tussen of alleen huidverbetering of wellness. 

Met het merk Kalahari kun je ook een gevoel van ontspanning creëren, doordat het een sterke sfeerbeleving heeft. Tijdens de massages neem je de klant mee in de Kalahari-experience met heerlijk geurende oliën.

Huidverbetering en wellness

Ook huidtherapeuten kiezen voor het merk Kalahari. Zij gebruiken het vanwege de resultaten en minder voor de beleving. De producten van het merk zijn rijk aan hoge percentages natuurlijke werkstoffen gecombineerd met de allernieuwste bewezen wetenschappelijke ingrediënten. De natuurlijke werkstoffen komen vooral uit Zuid-Afrikaanse plantenextracten. Het land staat bekend om de hoogst medicinale plantdichtheid ter wereld. We noemen het merk niet voor niets een phytoceutical. Salons die een totaalbeleving willen geven, komen ook goed tot hun recht bij Kalahari. Het merk heeft namelijk heerlijke geuroliën, prachtige kaarsen en rijke bodybutters.”

Sfeer en beleving

Een schoonheidssalon die zich zowel op huid verbetering als op ontspanning richt, biedt consumenten een toegevoegde waarde. “Klanten gaan toch op zoek naar een salon, waarmee ze zich kunnen identificeren. Met het Kalahari-concept kun je een mooie sfeer in jouw salon creëren. De salons die met het merk werken, hebben dit concept vaak ook doorgevoerd in hun visie en op hun website. Hiermee kunnen de schoonheidsspecialisten zich onderscheiden van hun concurrenten. Er zijn al zoveel professionele  salons, dan moet je wel iets meer bieden om de aandacht van nieuwe klanten te trekken. Het concept spreekt een bepaalde krantenkring aan en daar kun je jouw voordeel mee doen.

Eco & vegan

Carina Franck, de oprichter van Kalahari, heeft destijds ook het merk Nimue opgericht. Toen dat merk na twintig jaar stond, voelde ze dat de tijd rijp was voor een heel ander type concept. Een nieuw merk dat niet alleen een hoog niveau van huidverbetering heeft, maar daarnaast ook klanten pampert. Met deze visie ontstond het merk Kalahari. Ze verkocht Nimue, zodat ze zich volledig op haar nieuwe merk kon richten. Ze weet dus hoe het is om high level beautyproducten te ontwikkelen. De ingrediënten van Kalahari zijn allemaal eco-gecertificeerd, een groot aantal producten is vegan en alle verpakkingen zijn recyclebaar. Daarnaast heeft het merk ook een goede prijskwaliteitverhouding. 

Als je je afvraagt welk merk in jouw salon zou passen, dan kun je aan Kalahari denken. 

Je kunt altijd contact opnemen met eigenaar Petra van Iterson van House of African Beauty, die je meer kan vertellen of dit prachtige merk. Haar nummer is +31 (0)85 876 94 80. Of maak een afspraak voor een bezoek aan jouw salon via:
https://houseofafricanbeauty.com/brandstory/