Wat zijn cosmeceuticals en mediceuticals?

Er zijn verschillende soorten merken, zo zijn er bijvoorbeeld natuurlijke, wellness en medische merken en cosmeceuticals. Medische merken en cosmeceuticals streven high level huidverbetering na. Ze doen bijna denken aan producten voor de farmaceutische industrie, omdat ze hoge percentages werkzame ingrediënten bevatten. Optiphi is zo’n merk met cosmeceuticals en mediceuticals. 

De producten van de Zuid-Afrikaanse marktleider Optiphi zijn ontstaan uit wetenschappelijke onderzoeken in de medische industrie. Optiphi heeft vier lijnen: de Classic-, de Active-, de Body Curve- en de Delta-lijn. Deze smalle lijnen kun je afzonderlijk inkopen en eventueel naast jouw reguliere lijn gebruiken. Hierdoor kunnen schoonheidsspecialisten een hoger niveau van huidverbetering realiseren bij hun klanten. Alle producten zijn gericht op anti-aging. De Active, Body en Delta-lijn zijn helemaal vegan.

Balans

De Classic-lijn is ontwikkeld voor de consument die streeft naar een gezonde huid die helemaal in balans is. De lijn verbetert het vochtgehalte en de huidbarrière. Daarnaast werken de huidverbeterende producten preventief tegen huidveroudering. Het Classic Hydra-Derm HA Masque won zelfs de Woman & Home Best of Beauty Award 2020.

Huidproblemen

De producten uit de Active-lijn zijn gericht op huidveroudering en huidproblemen. De producten bevatten hoge percentages ingrediënten zoals retinol en peptiden en hebben een advanced delivery systeem. 

Lichaam

Werk je met apparatuur en wil je meer halen uit de behandelingen? Dan zijn de producten uit de Body Curve-range interessant. Je kunt ze bijvoorbeeld inzetten bij afslankende, cellulite en bindweefsel behandelingen. De ingrediënten kom je ook tegen in anti-agingproducten. Ze zijn gericht op verlies van skin density, tonus van de huid, rimpels, pigmentvlekken en beschadiging door de zon.

Medical skincare

De Delta-lijn is het resultaat van een samenwerking tussen dermatologen, huidtherapeuten en plastische chirurgen, waardoor ondersteunende producten zijn ontstaan. Heb je een samenwerking met een dermatoloog of komt er een cosmetisch arts in jouw salon? 

Dan is deze Delta-lijn van Optiphi interessant voor jou. De mediceuticals hebben de hoogst mogelijke percentages ingrediënten die toegestaan zijn in huidproducten. Ook biedt het ondersteuning na invasieve behandelingen als peelings en injectables. 

Alle producten van Optiphi zijn recyclebaar en airless verpakt, waardoor de ingrediënten optimaal beschermd blijven. 

Als je je afvraagt of Optiphi in jouw salon zou passen, dan kun je altijd contact opnemen met eigenaar Petra van Iterson. Ze kan je meer vertellen over dit innovatieve merk. 

Haar nummer is +31 (0)85 876 94 80. Of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in jouw salon via:
https://houseofafricanbeauty.com/brandstory/