TheraNaka

TheraNaka is een prachtig Zuid-Afrikaans merk, dat krachtige huidproducten creëert uit natuurlijke ingrediënten, ze toepast in luxe holistische (lichaams) behandelingen en verpakt in ‘Ubuntu natural’ en fair trade materiaal.
Wat TheraNaka onderscheidt van andere marktleiders is de holistische visie die dit merk heeft op schoonheid en de mens. Naast skincare worden in haar wellness-behandelingen namelijk ook de rest van het lichaam én de geest betrokken. Een behandeling dient niet alleen huidverjonging te brengen, maar ook diepe ontspanning. TheraNaka produceert met veel respect voor Moeder Aarde en haar eco-systemen. De helende werking van inheemse Afrikaanse planten en de (natuur)wijsheden van Afrikaanse stammen worden op unieke wijze in hoogwaardige huidproducten en -behandelingen vertaald.
We zijn trots op de prestigieuze award ‘Best african natural skincare brand 2021‘.

NATUUR-LIJK

Afrikanen leven van oudsher – en nog steeds – in harmonie met hun omgeving, met de natuur. Dit is voor de oprichters van TheraNaka een grote inspiratie geweest. Zij hebben gezien dat de diversiteit aan Zuid Afrikaanse (medicinale) planten ingezet kan worden voor verschillende doeleinden en een krachtige werking heeft op de huid. Van aloe vera, kigelia africana en baobab tot o.a. thee-extracten, aromatische oliën, en Atlantisch zeezout.

Dankzij een overvloed aan exotische geuren en kruiden met goede geneeskrachtige werking biedt het Afrikaanse plantenrijk de ultieme mogelijkheden voor schoonheid, ontspanning en verjonging op natuurlijke wijze.

HOLISTISCH

De missie van TheraNaka is om mensen een integrale ervaring te geven: één die zowel de huid, het gezicht en het lichaam goed doet als ook mentale ontspanning geeft. TheraNaka biedt niet alleen natuurlijke, ‘high endskin care, maar ook luxe salonbehandelingen van hoge kwaliteit.

Deze behandelingen en massages van TheraNaka zijn opgebouwd uit verschillende rituelen, die – naast huidverbetering – allemaal een specifiek doel dienen. Er wordt gestart met een voetreiniging om de connectie tussen de mens en Moeder Aarde te versterken. Vervolgens wordt het lichaam gezuiverd, ontgift en ontstresst. Een behandeling wordt altijd afgerond met een afsluitend ritueel dat zowel een nieuw begin inluidt.

INTEGER

TheraNaka is niet alleen begaan met de gezondheid van de mens maar ook met Moeder Aarde. Ze gebruikt enkel de fijnste ingrediënten uit de natuur waarbij het ecosysteem wordt gerespecteerd. TheraNaka’s leveranciers zijn specialisten op het gebied van Afrikaanse, inheemse planten en bieden de allerbeste kwaliteit plantenextracten. Zo produceert TheraNaka ‘Ubuntu Natural’ en fair trade, waarbij het milieu, betrouwbaarheid en het community-gevoel voorop staan en iedereen,  inclusief de boeren, een gelijkwaardig aandeel krijgt binnen de opbrengst.

Ubuntu is kort voor ‘Umuntu Ngumntu Ngbantu’, en betekent: een mens is een mens, omdat er anderen zijn. Het wordt ook vertaald als: ‘ik ben, omdat wij zijn’.

Theranaka-depositaire worden?

Nieuwsgierig geworden? Herken jij je in de kernwaarden
van Theranaka? Zie jij dit product voor je in jouw salon?
Let’s meet! House of African Beauty is een van de belangrijkste