Cosmeceutical & Medische Skincare

Optiphi heeft drie ranges ontwikkeld namelijk de classic, active & delta (medisch). Optiphi heeft specifieke expertise, producten en behandelingen in huis om snel en doelgericht te kunnen behandelen. Overal richt Optiphi zich op de cellen in de huid, om daar een ‘Positive Homeostatic Influence (PHI)’ te creëren. ‘Homeostatisch’ staat kort gezegd voor het systeem dat de huishouding van een cel, weefsel of organisme in balans houdt – voor een soepel fysiologisch proces. Een goede huishouding zorgt voor een optimale celfunctie, die weer positieve bijdraagt aan huidverjonging. Optiphi wordt ingezet door zeer diverse behandelaars, waaronder schoonheidsspecialisten, dermatologen en plastische chirurgen.

CLASSIC RANGE

De Classic Range is een compacte lijn, die zich richt op de huid als geheel en zorgt voor een goede balans tussen de verschillende huidlagen. Deze basisbehandeling
heeft als doel de huidgezondheid te optimaliseren, door o.a. het vochtgehalte en de barrièrefunctie van de huid te verbeteren, en collageen en elastine op te bouwen.
Hiermee worden ook toekomstige beschadigingen van de huid voorkomen. De Classic Range kan individueel én in combinatie met de Active Range worden gebruikt.

ACTIVE RANGE

De Active Range is een uitgebreide(re) anti-aging lijn, die zich focust op het tegengaan van huidveroudering. Deze behandeling speelt dieper in op de cel(opbouw) en heeft ten doel de celstructuur en celfunctie te verbeteren en huidveroudering te vertragen / tegen te gaan, door de ‘7 tekenen’ en ‘5 mechanismen’ van huidveroudering te behandelen. De Active Range werkt ten opzichte van de Classic Range (nog) meer in op cellulair niveau, pigmentatie en de vitaliteit / levensduur van de huidcellen.

BODY CURVE RANGE

De Body Curve Range zet de werkzame stoffen uit de skin care in voor het lichaam op een revolutionaire manier. De producten uit deze lijn corrigeren het vochtgehalte, maken de huid flexibel en voorkomen / verbeteren cellulite en striae. Ook hebben de behandelingen een positief effect op o.a. de stofwisseling, bloedcirculatie, pigmentatie, ontstekingen en de flexibiliteit van de huid. Net als bij de Active en Classic Range staan het tegengaan van huidveroudering en het verbeteren van de huidgezondheid centraal.

DELTA RANGE

De Delta Range is het resultaat van een samenwerking tussen dermatologen, huidspecialisten en plastische chirurgen waaruit probleemoplossende, effectieve producten zijn ontstaan voor de meer complexe huidproblematiek. Er wordt gebruik gemaakt van een verfijnd huidanalyse-systeem, waarmee de arts of therapeut in staat is een snelle en nauwkeurige analyse te geven en de juiste behandeling toe te passen. De Delta Range betreft ‘medische skin care’, voor plastisch chirurgen, cosmetische artsen, huidtherapeuten en dermatologen.

Optiphi-depositaire worden?

Nieuwsgierig geworden? Herken jij je in de kernwaarden van Optiphi? Wil jij jouw salon én omzet een boost geven? En wil je gebruik maken van de groeimogelijkheden die House of African Beauty ondernemers biedt? Let’s meet! Wij komen graag jouw salon bezoeken voor een persoonlijke kennismaking en demo-behandeling.