Huidverbetering & Beleving

Carina Franck, oprichter en directeur van Kalahari Lifestyle International is opgegroeid op een boerderij in de natuur van Afrika, ze vulde haar dagen met het verkennen van de geheimen van haar woestijnen-speeltuin. Haar nieuwsgierige aard leidde tot de ontdekking van oude geheimen over natuurlijke gezondheid en welzijn die generaties lang verborgen lagen in de woestijn. Ze ontwikkelde een diepe verbinding met de lokale Khoi San families die haar leerden dat ‘if we all share, we will always have enough’. Door deze ervaringen uit haar kindertijd ontwikkelde Carina de passie om de goedheid van de giften van de natuur met de wereld te delen.

Na het afgelopen decennia voorop te hebben gelopen in de snel bewegende, internationale beauty- industrie als mede-eigenaar en CEO van Nimue Skin Technology erkende Carina dat de verwachting van de moderne eco-smart cliënt aan het veranderen was. Dit inspireerde haar tot het creëren van een reeks eersterangs huid- en lichaamsproducten die niet alleen de aardse goedheid van de natuur, maar ook de unieke, zintuiglijke ervaring van Afrika zou vangen. Carina kon al haar passie en 25 jaar vakkennis kwijt in Kalahari Lifestyle en besloot Nimue te verkopen.

BELEVING & RESULTAAT

Kalahari Lifestyle heeft als missie om de huid bij iedere behandeling zichtbaar te verbeteren zonder daarbij concessies te doen.
Ieder retail product moet doen wat het belooft en betaalbaar zijn voor alle vrouwen die het beste willen voor hun huid.

Het team van Kalahari bestaat uit de beste botanische experts, wetenschappers en artsen die Zuid-Afrika te bieden heeft. 25 jaar aan vakkennis verwerkt in ieder product. Daarnaast ervaar je in de producten en behandelingen van Kalahari de kracht van Afrika. Het is meer dan alleen een huidverbeterende behandeling, het is een ‘journey’ uit Afrika zelf.

DUURZAAMHEID

“De aarde samen met de prachtige natuur zijn een geschenk van God – Ik heb mijn leven gewijd aan het ontdekken hoe we deze giften in ons voordeel kunnen gebruiken, zonder nadelige gevolgen voor de natuur zelf.” Kalahari Lifestyle werkt uitsluitend samen met gerenommeerde Phytotrade organisaties en gecertificeerde duurzame bronnen. Onze strenge eco-bewustzijn protocollen waarborgen de veiligheid van de kwetsbare Afrikaanse ecosystemen.”

-Carina Franck-

Hoe word ik een Kalahari-depositaire?

Nieuwsgierig geworden? Herken jij je in de kernwaarden
van Kalahari? Zie jij dit merk voor je in jouw salon?
Let’s meet! House of African Beauty is een van de belangrijkste