Over eyeSlices®

Innovatieve oogbehandeling

eyeSlices® zijn innovatieve oogbehandeling pads die natuurlijke ingrediënten combineren met bio-innovatie om samen de all-in-one oplossing te vormen voor algemene oogverzorging.

Uw vijf minuten genieten

Neem even de tijd om pure verwennerij te ontdekken met de verfrissende, bekroonde en gepatenteerde cryogel technologie. Dit dermatologisch leveringssysteem is ontwikkeld om de actieve ingrediënten in de huid af te geven en in te sluiten waardoor de huid glad, gehydrateerd, zacht en gekalmeerd wordt.

Met de eyeSlices® kunt u even ontsnappen van de dagelijkse drukte en het helpt u te ontspannen, herstellen en bij te komen. Zelfs al bij het eerste gebruik voelt u zich gerevitaliseerd en verfrist.

Vers geformuleerd

Een hoog percentage Aloë Ferox gel (biologisch geteeld in Zuid-Afrika)), Proteïne Peptiden en Hexapeptiden (uit Zwitserland), samen met nog andere synergetische ingrediënten werken samen om vocht in te brengen en vast te houden in de gevoelige huid rond de ogen en geven onmiddellijk zichtbare resultaten.

Het ritme van de tijd

Of u nu zit of ligt eyeSlices® kunnen altijd en overal gebruikt worden. Plaats ze simpelweg op uw ogen voor vijf minuten en voel de ontspanning elke porie in sijpelen. Bewaar de originele verpakking in een koele, droge plaats, hergebruik tot tien keer om de verschijning van rimpels en vermoeide ogen te verminderen.

Hoe gebruikt u de Eyeslices?

Eyeslices kan overal en altijd gebruikt worden – om fris mee wakker te worden of ’s avonds om lekker te relaxen.

Wij raden aan om de eyeSlices® elke dag gedurende de eerste twee weken te gebruiken voor de beste resultaten en daarna wanneer nodig. Wij zijn ervan overtuigd dat u helemaal dol zult zijn op resultaten van de eyeSlices®, zo veel zelfs dat u ze in uw dagelijkse routine zult verwerken.
Reinig en droog uw huid zoals u dat normaal ook doet. Verwijder de Slices van hun verpakking. Dep het overtollige vocht eraf en plaats de slices over gesloten ogen. Druk de slices lichtjes aan zodat deze aansluiten op uw oogcontouren, ontspant u zich lekker voor 5 minuten terwijl de eyeSlices® hun werk doen. Na gebruik plaatst u de slices terug in de originele verpakking (heldere basis en scheurdeksel) en stop ze vervolgens in de schelp voor hergebruik tot tien keer. Veeg overtollig vocht van de huid met een vochtige doek indien nodig.

Let op: U kunt de eyeSlices® na gebruik afspoelen alvorens ze terug te plaatsen in hun houders. Hiermee spoelt u niet de actieve ingrediënten weg die zijn opgenomen in de hydrogel. Dit is echter optioneel aangezien de eyeSlices® een natuurlijk antibacterieel ingrediënt bevatten die ze vrij van bacteriën houdt

Introduction to eyeSlices®