Over ons
Over ons
Over ons

Hier staan we voor

House Of African Beauty heeft zich verbonden met dat wat Afrika zo mooi en waardevol maakt. De kleurrijke culturen, de oogverblindende schoonheid van de natuur. De zonnigheid van de bevolking, het voortdurend overdragen van verhalen, gebeurtenissen en waarden van generatie op generatie. Afrika, daar waar puurheid, natuurlijkheid en eigenheid nog zo’n overwegende rol spelen.

Met liefde voor moeder aarde

Die verbinding van ons met dit bijzondere continent hebben ons op het spoor gezet van indrukwekkende cosmetische producten. Geboren uit de natuur, met zoveel zorg samengesteld en bereid. Met eerbied voor landschap en het milieu, met liefde voor moeder aarde. Producten die schoonheid in zich dragen en dat zo rijkelijk doorgeven aan de gebruikers ervan. De essentie van ons bestaan, eerbied en liefde voor elkaar en voor de wereld, dat is wat we in Afrika voelen en dat is wat we graag delen met onze partners hier in Nederland, België en Luxemburg.

Over ons
Over ons

Verbinding tussen mensen

We beschouwen de hartelijke verbinding tussen mensen van grotere waarde is dan het soms kille spel van kopen en verkopen. Dat is waar we voor staan. Het creëren van een community, waarin warmte en vertrouwen de boventoon voeren. Waarin alle partijen overtuigd zijn van de kwaliteit, duurzaamheid en werkzaamheid van van de Afrikaanse cosmetische producten waarmee we samen werken.

We nodigen u van harte uit voor een persoonlijke kennismaking met ons en onze producten.