Wat we doen

Wij bieden cosmeticaproducten die afkomstig zijn uit Zuid-Afrika. Het continent met de meest bijzondere en krachtige flora en fauna ter wereld. Met ons assortiment aan kwalitatief hoogstaande huidproducten bied je jouw klanten een unieke Afrika beleving én wezenlijk resultaat.

Waar staan we voor

Naast onze liefde voor de Afrikaanse natuur en de cosmetica, voelen wij ons sterk verbonden met de Afrikaanse cultuur en manier van zaken doen: Ubuntu ‘Ik ben omdat wij zijn’. Zuid-Afrikanen zijn dienstbaar, werken op basis van vertrouwen, vanuit het hart en hechten waarde aan warme relaties. Net als wij. 

Lees meer

Wat betekenen we voor jou

House of African Beauty is daarmee niet alleen expert op het gebied van cosmetica. Wij verbínden ons graag met jou, om jouw salon te laten groeien. Via persoonlijke coaching, workshops, marketing tips – en meer! – ondersteunen wij jou als ondernemer. Jou laten groeien is onze drijfveer.

Lees meer

Assortiment

House of African Beauty werkt samen met krachtige marktleiders. Merken die dóen wat ze zeggen en direct resultaat voor de huid bieden. Producten die gekenmerkt worden door kwaliteit en de bijzondere Zuid Afrikaanse ingrediënten, waarmee ze geproduceerd worden. Ieder merk heeft hierin een eigen specifieke methode om tot gegarandeerde huidverbetering te komen: van pure, natuurlijke ingrediënten tot wetenschappelijke, innovatieve technieken. House of African Beauty biedt hiermee een breed palet aan producten en behandelingen, waarin verschillende salonhouders zich zullen herkennen.  

Nieuwsgierig geworden? Herken jij je in onze kernwaarden? Wil jij jouw salon én omzet een boost geven? En wil je gebruik maken van de groeimogelijkheden die House of African Beauty ondernemers biedt? Let’s meet! Wij komen graag je salon bezoeken voor een intakegesprek en demo-behandeling.