Plan een demobehandeling in

Kalahari Lifestyle, het merk dat je niet alleen kwaliteit laat zíen, maar ook voelen. Het garandeert revolutionaire, zichtbare huidverbetering én een unieke Afrika beleving.

Deze bijzondere phytoceutical skincare-range heeft haar oorsprong in de Afrikaanse Kalahari-woestijn. Oprichter en CEO, Carina Franck (voorheen eigenaresse Nimue), groeide hier op en leerde ‘the ancient desert secrets‘. Dit gaf haar veel kennis en een krachtige kijk op het leven. Uit deze kennis, haar liefde voor de natuur én een sterke wens om dit te delen, heeft Carina het merk Kalahari opgericht.

PHYTOCEUTICAL
SKINCARE

De Kalahari- range is een mix van superieure botanische en allernieuwste wetenschappelijk bewezen ingrediënten. De producten hebben daarnaast een luxe, stijlvolle en warme uitstraling.

RESULTAATGERICHT


Naast een fijne behandeling moeten beautyproducten doen wat ze zeggen: wérken. En dat doen de producten uit het Kalahari assortiment, stuk voor stuk. Zichtbaar resultaat is essentieel.

INTEGRITEIT &
DUURZAAMHEID

Grote zorg gaat gepaard bij de selectie van ingrediënten van superieure kwaliteit en alleen de zuiverste natuurlijke plantaardige oliën en duurzame bronnen worden gebruikt.

Plan een kennismaking in

Laat hieronder je contactgegevens achter en wanneer je de behandeling van Kalahari wilt ervaren. De behandeling duurt om en nabij de 2 uur en kan op elk gewenst moment worden ingepland. Wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.