Onze salonambassadeurs

Beauty4You by Alissa

“Het was voor mij de beste stap die ik kon zetten!”

Alissa van Beauty4You werkt inmiddels alweer 3 jaar met Kalahari Lifestyle en koos er kort geleden voor om ook met Optiphi te werken. Ze is nog steeds heel blij met haar keuze voor deze merken.

Zo zegt ze: “Ik vond het heel spannend om met een nieuw merk te gaan starten. Het vertrouwen moet er immers zijn dat iemand anders de kennis en ervaring van een merk op jou overbrengt. Daar moet je het mee doen. Gelukkig zat het goed met het vertrouwen. Het was voor mij dan ook de beste stap die ik kon zetten!” 

“Dat heb ik nog nooit met een merk gehad!”

Maaike van NovaDerm Huidkliniek werkt samen met haar team van huidtherapeuten en schoonheidsspecialiste 5 jaar met Kalahari Lifestyle. Zij en haar team zijn nog steeds razend enthousiast over Kalahari: “Ik zag bij de reiniging al hoe effectief Kalahari was en toen was ik om!”


PHYTOCEUTICAL
SKINCARE

De Kalahari- range is een mix van superieure botanische en allernieuwste wetenschappelijk bewezen ingrediënten. De producten hebben daarnaast een luxe, stijlvolle en warme uitstraling.

RESULTAATGERICHT


Naast een fijne behandeling moeten beautyproducten doen wat ze zeggen: wérken. En dat doen de producten uit het Kalahari assortiment, stuk voor stuk. Zichtbaar resultaat is essentieel.

INTEGRITEIT &
DUURZAAMHEID

Grote zorg gaat gepaard bij de selectie van ingrediënten van superieure kwaliteit en alleen de zuiverste natuurlijke plantaardige oliën en duurzame bronnen worden gebruikt.


Informatie aanvraag

Laat hieronder je contactgegevens achter. Wij sturen je graag meer informatie en eventueel een proefpakketje toe.

Informatie aanvraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.