NovaDerm Huidkliniek: “Dat heb ik nog nooit met een merk gehad!”

NovaDerm Huidkliniek

Sinds 2004 bestaat NovaDerm Huidkliniek uit Alphen aan de Rijn: een huidkliniek waar klanten terecht kunnen voor huidaandoeningen en huidverbetering. Eigenaresse en huidtherapeute Maaike Ververs- de Vries koos in 2017 voor Kalahari Lifestyle en is nog steeds razend enthousiast: “Ik zag bij de reiniging al hoe effectief Kalahari was en toen was ik om!”

Combinatie huidtherapie en schoonheidsspecialiste

NovaDerm Huidkliniek biedt een unieke combinatie van huidtherapie en huidverbetering aan in Alphen aan de Rijn waardoor klanten met zowel een huidaandoening als een huidprobleem geholpen kunnen worden. Nieuwe klanten worden middels een intake het hemd van het lijf gevraagd en er wordt een huidscan gemaakt, zodat de huid ook van binnenuit kan worden bekeken. Tijdens een intake wordt er ook het onderscheid gemaakt of er een schoonheidsspecialiste nodig is of een huidtherapeut. Team Novaderm Huidkliniek bestaat naast Maaike die als huidtherapeute werkt, uit Alexandra die sinds 2018 het team versterkt als schoonheidsspecialiste en in 2019 kwam Linda erbij als huidtherapeute. 

Natuurlijke producten met resultaat

Maaike kwam Kalahari voor het eerst tegen op de beurs waarna Petra van Kalahari langskwam voor een demonstratie. “Ik was direct verkocht toen ik het resultaat zag. Voortijdig had ik me ingelezen en de ingrediënten bestudeerd en tijdens de behandeling zag ik wat de reiniging al deed. Fantastisch, ik was direct om!” vertelt Maaike enthousiast. “Het zijn echt hele fijne producten. De prijs kwaliteitverhouding is goed en de ingrediënten zijn effectief en puur. Daarnaast zijn onze klanten ook echt enthousiast. Als ze eenmaal beginnen met het thuisgebruik van de producten dan komen ze terug en blijven ze komen. Dat heb ik eigenlijk nog nooit met een merk gehad!” 

De favoriete producten van de klanten van NovaDerm Huidkliniek zijn onder andere de Enzyme Face Buff en de reinigingsproducten. Die gaan altijd heel hard. Gelukkig kan er snel weer voorraad worden ingekocht en is de samenwerking met House of African Beauty prettig. “Ze zijn altijd heel makkelijk bereikbaar en beschikbaar voor vragen. De ondersteuning van de trainster Melissa is ook erg prettig wanneer je toch even iets gecheckt wil hebben. Ik vind het echt een hele fijne samenwerking!” legt Maaike uit.

Meer weten over Kalahari Lifestyle of NovaDerm Huidkliniek

Meer weten over Kalahari Lifestyle in jouw salon? Vraag hier meer informatie aan. Meer weten over Kalahari salon NovaDerm Huidkliniek? Neem een kijkje op hun website of volg ze op Instagram op @novaderm_huidkliniek.

Informatie aanvraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.