Laden Evenementen

14-06-2022

Training Nanoneedling (België)

Datum: 14-06-2022

Tijd:

Locatie: Ninove

Kosten: Gratis

RSVP

Nanoneedling

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Verzend bevestiging aanmelding naar:

Nanoneedling wordt ook wel nanodermabrasie genoemd. De behandeling stimuleert de productie van collageen in de huid door actieve ingrediënten uit de speciaal ontwikkelde serums in te brengen via minuscule nanokanalen. Deze geconcentreerde serums van het merk Optiphi maken het verschil. Met nanoneedling wordt 97 procent absorptie van de gebruikte producten mogelijk!

Piramidevormig
De nanokop van de pen bestaat uit piramidevormige naaldjes, deze doorboren alleen de eerste laag van de huid. Hierdoor kun je deze behandeling het gehele jaar door geven, ook in de zomer!

Pen
Tijdens de training heb je de nanopen nodig. Deze kun je vooraf aanschaffen voor 123,95 euro. Weet je nog niet of deze behandeling iets voor je is en wil je er nog over nadenken? Dat kan natuurlijk ook. Woon dan vrijblijvend deze training bij of kom model liggen, zodat je de behandeling ervaart.
Tijdens de dag is er ook een pakket verkrijgbaar, met cabineproducten die je tijdens de nanobehandeling in jouw salon gaat gebruiken. Misschien heb je er al wel een aantal van in jouw salon staan. Wij nemen persoonlijk met je door welke je nog nodig hebt.

Certificaat

De praktijktraining vindt in kleine groepjes plaats. Aan het einde van de intensieve trainingsdag ontvang je een certificaat. Dit geeft je de garantie dat je als een professional deze behandeling kunt uitvoeren.