Laden Evenementen

17-02-2021

Optiphi Classic & Delta Retail

Datum: 17-02-2021

Tijd:

Locatie: Zoom Optiphi Classic & Delta

Kosten: Gratis

RSVP

Tickets are not available as this evenement has passed.

Tijdens deze online training wordt er uitleg gegeven over de Classic en Delta Retail lijn door internationaal trainster Stephnie-Anne.

Optiphi is een innoverende cosmeceutical wat zich voornamelijk richt op de algehele verjonging van de huid. Als trendsetter binnen de industrie werkt Optiphi met de allernieuwste ontwikkelingen in de formules. Optiphi rich als merk op de moderne vrouw die snel zichtbare resultaten verwacht. De classics range richt zich op de optimale gezondheid van de huid verbetert het vochtgehalte en de huidbarrière en bouwt collageen en elastine op.

De Delta medical skincare producten zijn doordacht ontwikkeld en geformuleerd met maximale concentraties aan actieve werkstoffen in een product, namelijk 30%.  Dit ligt ver boven het gemiddelde percentage binnen de branche van 5 tot 10%. Binnen deze lijn tref je krachtige retinol serums, een serie gericht op littekens, oog en hydratatieproducten en ondersteunende producten bij botox of injectables. De delta body lijn is er ter ondersteuning van chirurgische en niet chirurgische ingrepen aan het lichaam zoals lipolyse liposuctie radiofrequentie en lipofilling.