Beauty4You by Alissa: “Het was voor mij de beste stap die ik kon zetten!”

Beauty4You by Alissa

Gelijk na het afstuderen startte Alissa haar salon bij haar ouders thuis: Beauty4You. Inmiddels is ze alweer 7 jaar verder en werkt ze vanuit een externe locatie aan een mooiere huid van haar klanten. In 2019 koos ze om te werken met Kalahari en sinds kort werkt ze ook met Optiphi, want zoals ze zelf zegt: “Waar Kalahari stopt, gaat Optiphi verder.” 

‘Relax and take care of your skin at the same time’

De passie straalt ervan af wanneer Alissa over haar salon vertelt: “Ik ben gelijk begonnen met mijn eigen salon toen ik klaar was met de opleiding. Ik wist altijd al dat ik voor mezelf wilde beginnen. Ik ben begonnen in de slaapkamer van mijn ouders, daarna ging ik door naar de slaapkamer van mijn broer die verhuisde en na twee jaar kon ik dit pand betrekken. Ik zit hier alweer 5 jaar en ik vind het fantastisch!” Dat Alissa continu bezig is met ontwikkeling en haar vak serieus neemt, blijkt wel uit haar keuze om te studeren voor medisch schoonheidsspecialiste. “Ik vind het fijn om een stukje extra kennis op te doen. Ik ben namelijk wel vaak de persoon die een huidaandoening of huidkanker als eerste kan ontdekken en de doorverwijzing kan maken. Ik vind het heel belangrijk dat ik dit dan ook juist weet te spotten.” 

In de salon wil Alissa vooral dat mensen het gevoel hebben dat ze echt even weg zijn geweest. “Ik wil dat ze de boel echt even hebben los kunnen laten. En of dat nu gepaard gaat met heel veel praten of juist niet, dat maakt mij natuurlijk niet uit!” grapt Alissa. “Ik vind die ontspanning belangrijk en dat klanten het idee hebben dat ze bij mij iets kunnen bereiken met hun huid. Dat ze niet alleen maar ontspannen, maar ook iets met hun huid gaan bereiken. De slogan ‘Relax and take care of your skin at the same time’ is echt een statement voor mijn salon. Dit wil ik in de toekomst blijven doen met mijn salon op die manier.” 

Prachtige beleving en zichtbare resultaten

Drie jaar geleden was Alissa echt toe aan iets nieuws en deed een oproepje in een van de bekende Facebookgroepen voor schoonheidsspecialisten. Welk merk raden anderen aan? Kalahari was een van de genoemde merken en toen Alissa de website van House of African Beauty zag, was ze om. “Ik kan het niet uitleggen, maar ik zag de website en toen dacht ik ‘Dit is het! Hier moet ik voor gaan!” vertelt Alissa enthousiast. “Ik vond het heel spannend om met een nieuw merk te gaan starten. Het vertrouwen moet er immers zijn dat iemand anders de kennis en ervaring van een merk op jou overbrengt. Daar moet je het mee doen. Gelukkig zat het goed met het vertrouwen. Het was voor mij dan ook de beste stap die ik kon zetten!” 

Inmiddels werkt Alissa alweer drie jaar met Kalahari en is ze onlangs ook gestart met Optiphi. “Ik zeg altijd: ‘Waar Kalahari stopt, gaat Optiphi verder.’ Zo zie ik het ook echt en ik ben heel blij dat ik die combinatie kan doen. Mijn klanten kunnen in principe thuis aan de slag met de Kalahari producten en in de salon kan ik dan net even wat hogere stappen maken met Optiphi door middel van peels en nanoneedling. En dat is echt heel fijn!” Veel van de klanten van Alissa gebruiken de producten van Kalahari thuis. “Mijn klanten zijn echt helemaal overstag! Zij zien binnen een week hun huid al verbeteren. Daar worden de klanten blij van en ik ook! De meeste klanten zijn echt fan van de SPF producten, omdat ze snel intrekken en een fijne structuur hebben. Eigenlijk doen alle producten het bij mij in de salon goed, een absolute favoriet is de Enzyme Face Buff. Klanten vinden de zachte korrel heel fijn en als je hem gebruikt hebt, dan heb je een heerlijk zachte huid erna! Dat vinden mensen zo lekker, dan voel je ook dat er echt iets gebeurt met je huid! En ik denk dat mensen dat heel prettig vinden. Dat er ook thuis wat gebeurt en niet alleen in de salon.”

Meer weten over Kalahari Lifestyle of Beauty4You by Alissa

Meer weten over Kalahari Lifestyle in jouw salon? Vraag hier informatie aan. Meer weten over Kalahari salon Beauty4You? Neem een kijkje op hun website of volg ze op Instagram op @beauty4youskincare.

Informatie aanvraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.