NIEUW: DE ACNE-BEHANDELING VAN OPTIPHI

acne behandeling

Acne is een huidprobleem dat vooral veel bij jongeren voorkomt. Consumenten die er last van hebben komen naar de schoonheidssalon om deze aandoening te laten verhelpen. Optiphi heeft een speciale acne behandeling ontwikkeld, waarmee dit huidprobleem doeltreffend aangepakt wordt.

Reiniging & Massage bij acne

De acne behandeling begint met een korte gezichtmassage met de Restore Massage Therapy die mooie ingrediënten bevat zoals vitamine C (antioxidant/bestrijdt vrije radicalen) en vitamine B3 (versterkt huidbarrière).

Aan de Restore Massage Therapy voegen we het nieuwe Aromatic Extract Clarify toe. Deze zalige olie bevat noten van muskaatsalie, eucalyptus, tijm en jasmijn en geeft een heerlijke geurbeleving tijdens de acnebehandeling. Je kunt hem mengen door het massage medium, reiniging of masker, zodat de klant naast een effectieve acne-behandeling ook ontspanning en een gevoel van luxe ervaart. 

Tip van trainster Melissa: De Optiphi aroma’s kun je ook mengen met andere cleansers zoals de Facial Cleanser van Kalahari.

Hierna reinig je de huid. Hiervoor gebruiken we de Complete Foaming Wash. Deze reiniger is zeer geschikt voor de gevoelige of problematische huid en je kunt er ook goed make-up mee verwijderen. Vervolgens ga je van start met het exfoliëren van de huid. Hierbij zet je de Enzyme Exfoliating Gel in, dit is een geheel nieuw product in het Optiphi assortiment. De gel bevat enzymen die voor een zachte, chemische exfoliatie zorgen. Ook stimuleren de ingrediënten het huidafschilferingsproces en bevorderen ze de celvernieuwing. Bromelaïne heeft een ontstekingsremmende, antibacteriële werking en vermindert roodheid en zwellingen. De huid wordt zachter en gehydrateerd en krijgt een egalere teint.

Serums bij acne behandeling

Na de massage en reiniging zijn er drie verschillende serums (Hydrate and Repair, Firming Peptides of het Radiance Boost Serum) voor specifieke huidcondities beschikbaar die met schone vingertoppen aangebracht kunnen worden.

Nieuw: Clarity Mousse Mask
Na het toepassen van een geschikt serum kan het Clarity Mousse Mask met een schone kwast aangebracht worden op gezicht, hals en decolleté. Dit masker, op basis van groene klei, zuivert en verzacht de huid. Ook stimuleert het de genezing van de huid. Het bevat veel waardevolle ingrediënten zoals azelaïnezuur, salicylzuur en bakuchiol. Azelaïnezuur heeft antimicrobiële en kalmerende eigenschappen. Het verbetert de algehele huidtextuur. Salicylzuur dringt tot diep in de poriën door en heeft een exfoliërende werking. Het reinigt diep en verfijnt de grote poriën. Bakuchiol is een alternatief voor retinol. Het kalmeert de huid, werkt antibacterieel en stimuleert nieuwere en gezondere huidcellen.

Het Clarity Mousse Mask is er in een professionele uitvoering (250ml), een retail versie (75ml) en een gift versie (10ml) die je mee kunt geven aan de klant voor thuis.

Hydrateren bij acne

Aan het einde van de behandeling breng je een moisturizer naar keuze (Hydrate and Repair, Firming Peptides of Radiance Boost Moisturizer) op de huid aan. Met de Moist Barrier Spritzer sluit je de acne-behandeling af, dit product met SPF beschermt de huid tegen schadelijke zonnestralen, kalmeert haar en verstopt de poriën niet. Je zult merken dat de huid er direct na deze behandeling rustiger uitziet.

Wil je deze acne behandeling ook in jouw salon in gaan zetten? Of wil je getraind worden? Bekijk dan het trainingsoverzicht en meld je aan voor de training.
https://houseofafricanbeauty.com/events-trainingen/

Benieuwd naar de huidverbeterende producten die bij de acne behandeling ingezet worden? 

Hier lees je er meer over: 

Enzyme Exfoliating Gel van Optiphi 

Polyphenol Algae Mask van Optiphi
https://houseofafricanbeauty.com/product/polyphenol-algae-mask/

Clarity Mousse Mask van Optiphi 

Moist Barrier Spritzer van Optiphi 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *